Nieuwe website online!

Jaja, er staat zowaar weer content op killersponge.nl... Hij heeft lang doorgelinkt naar de mijnenveger van vedelaar.nl (nog steeds hierhier te vinden), maar het was toch wel weer eens tijd voor wat meer content van mezelf.

De opzet van de site op het moment is vooral gericht op het delen van kleine dingetjes die mij in het dagelijks leven bezighouden, van muziek, films en games via allerhande ICT-onderwerpen naar andere kleine dingetjes waar ik de behoefte bij voel om over te ranten (ja ranten, ik doe niet aan bloggen). Zo zul je er een rijtje van mijn vaste links zien, naar sociale netwerken, webcomics (me <3 webcomics!) en andere interessante/leuke/nutteloze linkjes. Ook zal er standaard een overzichtje te vinden zijn van de muziek (danwel herrie, afhankelijk van je muzieksmaak) die ik de afgelopen week geluisterd heb (danku voor de service, Last.fmLast.fm!)

Zoals je (misschien) gemerkt hebt is deze site gebouwd op fatsoenlijke beeldschermen en fatsoenlijke browsers. Met resoluties minder dan 1024 pixels breed hoef je niet aan komen te zetten. En to be honest... Ik heb geen flauw idee of deze site er in Internet Explorer fatsoenlijk uitziet. Ik werk op Ubuntu (go go open-source rommel), en ben te lui om constant naar Windows te booten / een VM te booten alleen maar om voor het testen van een brakke browser... Dus, voor het geval het er allemaal helemaal fucked up uit ziet: gebruik een fatsoenlijke browser! :) Paar tips: OperaOpera, Google ChromeGoogle Chrome, en FirefoxFirefox.

Ik ben van plan om de site in de toekomst nog wat uit te breiden, met fancy dingen als comments. Voorlopig hebben jullie maar gewoon te pikken wat ik schrijf (hah! :D), tenzij je je ├ęcht niet in kan houden... dan kan je me altijd e-mailen. For now, have fun! ;)

Terug naar home

Creative Commons License
Copyright 2009, KillerSponge.nl